kalabalığım çok…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kalabalığım çok…

 duyduğum acının ömrüne zaman biçemediğim , yalnız gidilen sinema biletlerini koleksiyon yaptığım , sanki sıkıntıyı dar boğazlı bir kazak gibi üstüme geçirdiğim günler geçiriyorum…

bu süreçte bana nasıl sevinç oldunuz bilemezsiniz… gülten akın’ın bir şiirini ararken buldum sizi.. ve çok sevdim…

çocukluk hayalim vardı benim.. cümle alem çocuk , doktor , mühendis olmak isterken, ben sezen aksuyla aynı sahnede olma hayali kurardım.. ama çokta aza kanaat eden halimle, sadece bir seferlik.. yaşımız zamana ayak uydurmaya başladıkça.. benim bu hayalim konserine gitmeye fit oldu.. buna da şükür dedim tabi.. çünkü yıllarca radyolarda şarkısının çıkmasını bekleyip, üstünden bantlamak suretiyle kayıt yapılabilir hale getirilen kasetlere çeken bir bünye olarak konser bile dizginsiz bir hayal gibiydi… her neyse sevgili dostum özlem… ömrümün en anlamlı hediyesini verdi ve ben nihayet 29 yaşımda sevgili rengim sezen aksu’yu, ağzımda garip bir tat , içimde milyon güvercinin uçuştuğu bir halde dinledim..

konser çıkışında ki , ben o gün başı arkaya dönük olduğu halde hiç düşmeden yürüyebilen insan ödülü almalıydım…. işte herkes şu cümleyi kuruyordu ”gördün mü lan sezen aksu tüm şarkıları bana bakarak söyledi…”

işte size rastladığımda da bunu hissettim bunu duydum bir yerlerden…

gülüşünüzle kalın… iyinizde kalın… iyi sizin için ne ifade ediyorsa işte orda kalın…

 

‘BULUT’

Comments are closed.