2012 Değerlendirme

2012 Nasıl geçti  ?

 

Evet sevgili kitle uzun zaman sonra tekrar bir yazı yazayım dedim . 2012 bitiyor ve 2013’e gireceğiz bu gece 00.00’dan sonra.Nasıl geçti derseniz 2012 yılı genel hatları ile kötü ve yorucuydu.

Şerefsiz insanlar gördüm 2012 yılında , söz verip sözlerini tutamayanları gördüm , adam olmayıp adamlık dersi veren tipleri de gördüm . insanların dibe vuruşlarını gördüm , ne kadar gurursuz , haysiyetsiz , ve alçak olabileceklerini gördüm . Yalaka tipleri de unutmadım onları da gördüm . Bütün bu saydıklarımı aslında sizler de görmüşsünüzdür eminim.

 

Ama iyi şeyleri de gördüm . Güzel insanlar tanıdım , onların dertlerine üzüldüm ve onlar için elimden bir şey gelmemesine üzüldüm . Dertlerimizi birbirine ekledik yalnızlaştıkça yalnızlaştık .

 

Her yeni yılın bize umutları ile gelmesi güzeldir biliyorum lakin bu yılda 2012 den farklı olacağını düşünmüyorum . Tek temennim aylakadamiz’ın biraz daha aktif olması içinden calışmamız gereken enerjiyi bize getirmesi . Cok beklettik i çok özlettik biraz daha sabır güzel olacak herşey .

 

Tüm Aylakadamların 2013 yılını kutlarım. Bu yeni yılın onlara istediği ve umut ettiği herşeyin olması dileğiyle….

 

Blackhawk

Comments are closed.