Nice Yıllara Aga …

Bugün benim için çok anlamlı ve özel bir gün . Sevgili abim , kadim dostum , aylakadamiz ‘ ın bugünlere gelmesindeki tek insan . Kendisi her ne kadar bunu kabul etmese de , gerçeği en azından ben biliyorum o olmasaydı bugün bu site sadece isim olarak 3-4 kişinin girdiği bir site olurdu . O bu site için yüreğini koydu ortağa . En azından bu yolda beni yalnız bırakmadı o’na ne kadar teşekkür etsem azdır .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben aslına bakarsanız kalemi çok güçlü biri değilim pek beceremem yazı yazmayı . Ama içimden gelenleri yazıyorum işte . “Crockett” bugün bir yılı daha devirdi hayatından . Ve önümüzde güzel yıllar bizi bekliyor . İyi ki varsın , iyi ki senin gibi bir dostum var . İyi ki doğdun .

Sitede yazmaya başlayan , “lucy in the sky” , “ters” , “bulut” hoşgeldiniz diyorum aramıza ve  ailemize . Size de tek tek teşekkür ediyorum bu yolculukta yanımızda olduğunuz için . Ama teşekkürlerin Kralını Ece Temelkuran ‘ a gönderiyorum . Sitenin hitlerini maksimuma çıkarttı   habertürk ‘ teki yazısı  ile . İyi ki varsınız Ece hanım . Konu biraz dağıldı , dediğim gibi yazı yazmasını pek beceremem , duygularımı yazıya döktüğümde bunu pek belli edemiyorum ama herkesin “Crockett” gibi bir dostu olmalı bu hayatta .

İyi ki doğdun iyi ki varsın aga . Mutlu yıllara , güzel yıllara , gözlerindeki o gülüş hiç bitmemesi dileğiyle …

Blackhawk yada Crockett ‘ in deyimi ile Reis … 

 

Comments are closed.