‘bir+bir’in yeni sayısı çıktı..

‘bir+bir’in yeni sayısı çıktı..

‘bir+bir’in üçüncü sayısı çıktı..

kaçırmayın ‘bir+bir’i derim çünkü dergide yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor ve dergi rayına giriyor..

bu sayı da dolu dolu..

11 sayfalık uzun bir ‘engin günaydın’ röportajı var ki okurken nasıl keyif aldığımı anlatamam.. bu güzel  söyleşiyi yapan yücel göktürk’e çok teşekkür ediyoruz.. engin günaydın’a ise söylenebilecek tek şey var ‘hastasıyız’.. ‘zabıta irfan’ tiplemesiyle başlayıp ‘burhan altıntop’ tiplemesiyle oyunculukta yükselen engin günaydın ustanın esas ‘yazı tura’ , ‘takva’ ve ‘yazgı’ sinema filmlerindeki performansı görülmeye değerdi.. ama senaryosunu yazdığı ‘vavien’ filminin başarısı ve bu filmde canlandırdığı ‘celal’ tiplemesi engin günaydın’ın gelecekteki başarılarının ve yeni eserlerinin haberini veriyor bizlere.. neyse engin usta ile yapılan bu güzel röportaj için bile kaçırılmaz derginin bu sayısı..

dergi de ayrıca alex ferguson , arsene wenger ile ilgili bir yazı , arthur h ile ile ilgili bir yazı , aynur’la yeni albümü üzerine yapılan bir söyleşi , geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz moğolların usta davulcusu ‘gülen davulcu’ engin yörükoğlu ile ilgili bir yazı , ayrıca mgmt grubuyla , daniel cruz ve cemal kadarla yapılan söyleşiler de var dergide..

kaçırmayın ‘bir+bir’in üçüncü sayısını , tam anlamıyla arşivlik bir sayı.. her ne kadar gözlerimiz hala raflarda ‘roll’ dergisini arasa da ‘bir+bir’ de ‘kardişimiz’..

Crockett..

Comments are closed.