Aylakadamiz.com 5 Yaşında !!!

“…daima sessiz kalan dost’a…”

 

Bugün 27 Nisan bu heycan verici yolculuktaki  5.Yıl … Her sene yıldönümlerinde bişeyler yazmak artık olmazsa olmaz bir durum oldu. 2007’den bu yana epey bir yol aldı bebe ! İnananlar , inanmayanlar , destek olanlar , olmayanlar hepinize çok teşekkürler.

 

Daha önceden dediğim gibi “Kadim Dost aylakadamiz.com ‘ u yaratanlar ve yaşatanlar unutulmaz ! ” Onun sayesinde site bu günlere geldi ve daha da iyi yerlere gidiceğe benziyor. Bir sürü yazarımız oldu dışardan katılımları olan dostlara da buradan teşekkürler iyi ki varsınız.Biz varoldukça sizler varoldukça aylakadamiz.com yaşayacaktır ve reklam almayacaktır.

 

Genellikle gelen maillerden iletişim formundan atılan mesajlardan iyi şeyler duymak ve okumak çok güzel.5 yıl nasıl geçti ben şahsım adına anlamadım keyifli ve heycan vericiydi.Bu geçen zaman içerisinde kötü şeyler de oldu hayatımızda ve ülkemizde . Haykırışlarımızı zaman zaman burada anlatmaya çalıştık bazen de susmayı tercih ettik.

 

Bize ihanet etmeyen bu hayatta belki de en sadık , en sadakatli dostumuz “aylakadamiz” oldu.Ne desek ne yapsak alınmıyor gücenmiyor . O da artık bizden birisi …

 

İyi ki doğdun bebe , mutlu yıllar …

 

”Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar.
Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar.
Ve sırf dardı diye kafalar, düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik,
“Sarılmak yakar bizi” deyip aşkı hep, uzaktan sevdik. “

Charles Bukowski

 

Blackhawk

 

Comments are closed.