Evet, her şey karıştı…

Evet, yeni bir ev arkadaşımız oldu. Adı Ber… sarışın üstelik İzmirli bir hatun. Kıskananların bacısı olur. Tüm medya ve paparazzi aleminin haberi olsun. Biz sabaha kadar kırmızı tuborgtan, dark’a yatay geçiş yapıp hayattan sınıfta kalmayı planlıyoruz. Ber… de malumunuz tiyatrocu ama sevmiyor… uzun tiratlar atınca ben kaçıyorum. Geçen gece katıldığımız pasaklı düzeyliler şiir tantanası II etkinliğinde tek sarışın oydu. Sabaha kadar da içtik sonra kelle paça yedik saat 5 falandı yada öyle bir şeyler. yattık uyuduk, Cuma’dan Pazar gününe geçtik, cumartesi kayıp onu bulanın elinden tutup bize getirmesini rica ediyorum.

Normalde iyi gelişmeler oluyor şu lanet dünyada farkında mısınız bilmiyorum? Örneğin, uzaylılar daha dünyamızı basıp bizi pataklamadı. Örneğin, magazinciler peşimize hala düşmedi.

Cumartesi günü yapmam gereken işlerin arasında o kadar çok şey vardı ki hiç birini yapmadım, af edersiniz domuz gibi yattım. Enis Akın’ın düzenlediği Türk şiiri ve Kariyerizm etkinliği uçtu gitti. Aynı gün içinde değişim için 1oo.ooo şairin arasında olamadığım için kendime ne kadar küfretsem az ve tabii Nur Saka ile buluşmamın suya düştüğü için kendimi asmam gerektiği fikriyle ne zaman yüzleşirim bilmiyorum.

Sonuç; hiçbir zaman bir akademisyen olamayacağım bunu biliyorum, ikincisi dünyanın ketum kişilik testlerinde kaydırma yaptığım sorulardan dolayı bana küçüklüğümden beri bundan bir bok olmaz serserinin teki diyen insanlara Abd’de 1oo.ooo basılıp dünyanın bilmem kaç diline çevrilen gürbüz bir antolojiden küfredeceğimi gururla bildiriyorum.

Belki de etimolojik bir hatayla ruhumuzda arkeolojik kazılar yapılacak ve sonrasında oralara gökdelen dikilecek kadar ruhumuz geniştir.

“Şimdilik kimse bilmiyor.”

‘Papyrus’

Comments are closed.