MÜZİK KUTUSU HAKKINDA AÇIKLAMA..

(Fotoğraf : Blackhawk..)

MÜZİK KUTUSU HAKKINDA AÇIKLAMA.. 

aylakadamız yayın hayatına başlayalı böyle zulüm görmedi.. günlerdir kendimi yazmamak için zor tutuyorum.. en son dün koptum.. yazmak istedim bir şeyler ama dün imkanım olmadı yoğunluktan.. 

sitemizin altında herkesin okuyabileceği şekilde ‘tüm hakları yalnızlığımıza aittir’ yazar siteyle ilgili..

siteyi kurarken iki şeyi çok konuştuk reisle , tartıştık.. reklam ve siteden yapılabilecek alıntılar..

reklam konusunda en başta da şimdi de hayır dedik ve diyoruz.. sitemizde sonsuza kadar reklam görülmeyecek , reklam unsuruna rastlanmayacak.. şu anda reklam almadığımız için enayi , keriz gibi nitelemeler hiç eksik olmuyor ama almayacağız kardeşim.. aylık ip bazında otuz kırk binleri bulan girişlere rağmen ve tüm cazip tekliflere rağmen reklam almayacağız.. kültür sanat edebiyat konserlerle ilgili haberlerimiz , duyurularımız hiçbir zaman reklam değildir , gönlümüzden geçen tanıtımlardır..

neyse esas konuya dönelim.. daha işin acemisiyken oturup konuştuğumuzda bazı büyük geçinen siteler gibi kopyalamayı önleme imkanlarımızı kullanabileceğimiz halde hayır dedim.. dileyen her şeyi kopyalayabilir dedim.. ve öyle yaptık.. isteyen istediğini alıp , ister kaynak gösterip ister kaynak göstermeden yayınlayabiliyor sitemizden..

biz yapılan her işlemi , kopyalamayı , bizden alınanların nerelerde yayınlandığını değil sadece site ismi , blog ismi olarak , ta ip numaralarına kadar , şehir bazında görebiliyoruz..

konu yazılanların alınması filan değil onu da aşan bir kopyalama.. adamın teki bir haftadır tüm müzik kutumuzu içindeki 200 ü geçen şarkıyla beraber almış kendi bloguna eklemiş.. bir de sinirimden çıldırtacak şekilde müzik kutusunun üstüne hislerinle dokun yazmış.. ya arkadaş sana ne diyeyim.. biz abartısız binlerce albümü dinleyelim , vakit harcayalım , kendi duygularımızı , kendi beğenilerimizle bir arşiv yapıp sürekli değiştirip ekleyerek bir müzik kutusu hazırlayalım (kimisi radyo bile zannediyor) sen kalk hiç isim bile belirtmeden kendi bloguna ekle müzik kutumuzu.. ayıp be kardeşim ayıp.. oldu olacak al bir isim hakkı bir yerlerden , bizim siteyi olduğu gibi kopyala yayın yap kardeşim.. üstüne de çekinmeden hislerinle dokun yaz.. yuh olsun..

sana başka şey söylemiyorum.. ve sadece şunu yazıyorum son olarak  sana iki gün süre o müzik kutusunu kaldırman için..

aylakadamız’ın tüm takipçilerinden de böyle bir yazı için özür diliyorum.. mecbur kaldım yazmak için..

gülüşünüzle ve aylakadamız’la kalın , taklitlerinden sakının demeyeceğim taklitlerine de bakın ve aradaki farkı siz değerlendirin..   

Crockett..

(Fotoğraf : Crockett , ‘Yalanım’)

Comments are closed.