‘hayat rüya gibi..’ – GÖKSEL..

‘hayat rüya gibi..’ – GÖKSEL..

 

mehmet abinin yanına daha gideli iki gün olmuştu.. belki 48 saat bile olmamıştı.. filmlere , kitaplara dalmışken baktım ‘hasretinle yandı gönlüm’ çalıyor.. şarkının girişi çalarken ‘abi kim bu çalan’ diyecekken mehmet abiye dönmeden emre atladı ‘abi fırsatım olmadı haber verecektim sana , göksel’in yeni albümü çıktı bu o..’ dedi.. ulan emre çok madrabazsın çok.. 

her neyse kafam zaten olmuştu öğlen 11’den beri hasan dayı  , ciğerim , ahmet babayla kafayı çekiyorduk bir meyhanede.. rakı bira karmaşasından sonra gökselin sesini duymak hem iyi hem kötü oldu çünkü albümün üzerine içmeye devam etmeyecek de ne yapacaktım.. rakı , biradan sonra tekrar rakı ve viskiyle devam edip birayla taçlandıracağım göksel’in bu güzel hediyesini.. seni seviyorum göksel , yüreğine , sesine , gırtlağına , emeğine sağlık..

göksel 2009 da çıkan son albümü ‘mektubumu buldun mu’ dan sonra yine döktürmüş eski klasikleri..

hayat rüya gibi adıyla 14 yeni şarkıyı seslendirmiş ‘avrupa müzik’ten çıkan bu son albümde.. tavsiye etmem , almazsanız çok şey kaybedersiniz derim.. göksel ‘a’ dese dinlemezseniz çok şey kaybedersiniz.. değil ki bir değil tam on dört şarkı seslendirmiş bizler için..

sesinde kayboldum gittim.. sonra senin senin senin göksel’le ilgili söylediklerin aklıma geldi.. bundan önceki albümünü arabada ilk duyduğunda verdiğin tepkiyi hatırladım.. çığlığını duydum tekrar.. çığlığına kendimi yatırdım.. sen her şeysin , peki göksel her şeyin içinde nerede – ne kadar yer kaplıyor ki sen her şeysen..

neyse daha fazla ötmeyeyim , ‘sağlıklı olmayan ruh halimden’ daha fazla rezillik sergilemeyeyim koşun hemen en yakın yerden bu albümü satın alın ve bu sese gözlerinizi kapatıp kendinizi yatırın..

‘kahrolsun hayat , yaşasın 1 mayıs..’ yarın taksime bir mayıs alanına , bir mayısa göksel’in sesiyle..

bu arada bu iki gündür siteye erişimde yaşanan rezilliğe katkısı olan herkese ‘en derin , en kallavi teşekkürlerimi’ sunarım.. eyvallah be.. o kadar öfkeliyim ki.. ne kadar yağdığımı kimse bilemez ve neler yapacağımı görecek herkes.. çok güzel bir yıl dönümü hediyesi oldu..

 

Crockett..

 

‘her nereye baksam  acı hatıran var

mazi hançer gibi derinden yaralar

ölmeyen aşkımı öldüren sen oldun

korkarım ki eyvah bize de ayrılık var..’

(kabahat seni sevende , orhan gencebay şarkısı..) 

GÖKSEL – HAYAT RÜYA GİBİ.. (AVRUPA MÜZİK..)

 

1- Sevil Neşelen

2- İçime Sinmiyor

3- Başıma Gelenler

4- Palavra

5- Ölsem de Bir

6- Kıskanıyorum

7- Ah Nerede

8- Deli Etme Beni Aşk

9- Hasretinle Yandı Gönlüm

10- Kabahat Seni Sevende

11- Olmaz Olsun

12- Tek Başına

13- Seninleyim

14- Eylül’de Gel

Comments are closed.