ALINA ORLOVA..

ALINA ORLOVA 

günlerdir ALINA ORLOVA’yı dinliyorum.. aylardır elimin altında durduğu halde ona sıra gelmemişti , daha doğrusu şansı yoktu ALINA’nın..

dayıyla pazartesi günü yaptığımız rutin aylaklık yolculuklarımızdan birinde bunu çektim dinlemeye başladık.. yol boyunca bu çaldı arabada , kimse konuşmadı.. 72 yaşındaki dayı da huşuyla dinledi sesini çıkarmadı , gelen telefonları bile açmadı.. ‘müdürüm , çok nazik , ince ve cezbedici bir sesi var bu hanım kızımızın , insanı büyülüyor değil mi’ dedi.. gerçekten de öyleydi.. kapılıp gitmiştim..

ALINA ORLOVA 1988 Litvanya doğumlu.. her parmağında ayrı bir marifet olan ALINA şarkıcılığının yanı sıra fotoğraf , resim alanında da yapıtlar veriyor.. iyi bir piyanistte olan ALINA ORLAVA şarkılarını litvanca yanında rusça ve ingilizce olarak da seslendiriyor..

internette yayınladığı şarkılarla üne kavuşan ALINA ORLVA ilk albümünü 2008’de ‘Laukinis Suo Dingo’ adı altında çıkardı..

ALINA’nın albümünü ilk dinlemeye başladığımızda EMILY WELLS’in albümünü yanlışlıkla cd çalara koyduğumu sandım.. çıkarıp baktım , hayır ALINA ORLOVA cdsi.. bu kadar benzerlik olmazdı , gerçekten sanki aynı sese sahipler..

ALINA’nın şarkıları çok eğlenceli ve bir o kadar da huzur dolu.. ALINA’nın sesinde dağılıp kaybolmak için hemen satın alın , kendinize bir iyilik yapmış olursunuz..

müzik kutumuzda da yakında ALINA’dan şarkılar dinleyebilirsiniz..

 

Crockett..

Comments are closed.