16 Years of Alcohol (2003)

16 Years of Alcohol (2003)

..SOMETIMES

FOR SOME PEOPLE

THINGS DON’T WORK OUT

AS THEY MIGHT HAVE HOPED…………………..

 

16yearsofalcohol-1

 

..Bazen bazı insanlar için olaylar beklendiği gibi cereyan etmez.. Umut çok ilginç bir şey , bazı insanların kaybettiklerini bildikleri para gibi bir şey..

..Umutla aranızda ne kadar kuvvetli bir bağ varsa o kadar çirkin görünür..

..Bu umutla ilgili bir hikaye.. Umut ve arzu , sıra dışı bir dünyanın hayali.. Fırtına bulutları üzerinizde toplanırken sizin üstünüzde sizi kollayan meleklerin olduğu  bir dünyanın hayali.. ..Bazı insanlar için olaylar beklendiği gibi cereyan etmez. Umut çok ilginç bir şey..

..Aşkla ilgili olarak hep ilginç hissetmişimdir. Bana hep hileli gözükmüştür aşk. Mutluluk ve hüzün , güzel ve çirkin , hayal ve gerçek. Buna rağmen bir tek şeyi biliyorum hep aşk istemişimdir. Sessizce , çok değil , sadece kalbimi memnun edecek kadar. Sadece biraz gülümsemeli , dünyaya gülümsemeli…

..Aşk aç gözlüdür. Bazen bazı insanlar için olaylar beklendiği gibi cereyan etmez ve o zaman aşk tehlikeli bir hal alır , ürkütücü , şiddetli , dolunay kadar soğuk.. Ama bugün sıcak bir meltem gibi.. Sonra birden zaman ve dünya durmuş gibi hissettiriyor , aşağılanma ve nefret , iyiliğin bittiği nokta.. Umut gidince başka ne kalır..

Hep biliyordum ama hiç anlayamadım , bu çok saçma , insanların kazandığı bir yer değil bu ama insanların bir şeyler kaybettiği bir yer , hem de çok fena..

..İşte rüzgar geliyor , binaları sıyırarak , anlamsız yolculuğunda birilerini suçlamak için..

..Her zaman birileri bir şey ödemek zorundadır , bu tek ama tek kuraldır.. (16 Years of Alcohol)

 

16yearsofalcohol-2

16 Years of Alcohol (2003)

Yönetmen ve Senaryo : Richard Jobson

Oyuncular : Kevin Mckidd , Laura Fraser , Susan Lynch , Jim Carter , Ewen Bremner

16yearsofalcohol-3

 

16yearsofalcohol-4

 

..SOMETIMES

FOR SOME PEOPLE

THINGS DON’T WORK OUT

AS THEY MIGHT HAVE HOPED…………………..

Comments are closed.